Ipari-, és kereskedelmi rendszerek, berendezések

Vállajuk országosan ipari rendszerek telepítését, beüzemelését, szervizelését,javítását, karbantartását.

 

 

HŐSZIVATTYÚK

A levegő-víz hőszivattyú egy komplett, mindent kielégítő rendszert nyújt ingatlanja használati melegvíz ellátására, hűtésére, fűtésére.

 

Két kivitelben kaphatóak, monoblokkos rendszerűek, ahol egyben van a kültéri és beltéri egység, és osztott (split) rendszerűek, ahol a kültéri és beltéri egység külön állnak. Használható padlófűtéssel, radiátorral, ventilátoros hűtő-fűtő berendezésekkel (pl. Fan Coil) is.

 Mikor válasszuk a levegő-víz hőszivattyú rendszert? Ha fontos számunkra a kiemelkedő energia hatékonyság (H és Geo kedvezményes tarifák is elérhetőek, mellyel tovább csökkenthetők a költségek), a rugalmas kiépíthetőség, könnyű telepíthetőség, és nem utolsó sorban a környezetbarát megoldásokat keressük. Nem jut füst, korom a levegőbe, csendes, és az intelligensen szabályozható. A rendszer hátránya, hogy a kültéri egysége helyigényes. Minden más esetben kényelmes, komplett megoldást nyújt otthona számára!

 

  H-tarifa igényelhető az általunk forgalmazott berendezésekre!

 

 

FOLYADÉK HŰTŐK

A folyadékhűtők számos helyzetben kedvező megoldást kínálnak épületek hűtésére/fűtésére, egészen kicsi, akár családi házak és nagy, ipari vagy kereskedelmi épületek esetében is költséghatékony és gazdaságos kivitelezést nyújtanak. Az elmúlt években folyamatos innováción mentek keresztül a folyadékhűtők, így mindig a legkorszerűbb igényekhez tudtak igazodni.

Ezek a berendezések átlagosan 2-3- szor nagyobbak, mint egy háztartási hűtőgép és az épületek tetejére szerelhetők.thumbnail 1

A központi berendezéshez, - teljesítménytől függően - több beltéri egység, Fan Coil csatlakoztatható.

 

A beltéri, Fan Coilok sokszínű felhasználásával igazán egyedi rendszert is kialakíthatunk igényünkre szabva. A folyadékhűtők előnye, hogy képesek szélsőséges hőmérséklet esetén is stabilan üzemelni. Energia besorolásuk kedvező: A energia osztály. Hatékony és halk készülékek.

 

 

 

HŰTŐKAMRÁK

Tárolástól függően kétféle hűtőkamra típust különböztetünk meg, felhasználási mód szerint.Egyik típusa,  melyek normál hűtőtartományban működnek,0 0C feletti hőmérsékletet tartanak.

Másik típus, melyek mélyhűtő tartományban, 00C alatti hőmérsékletet biztosítanak a felhasználó igénye szerint. Mindkét típus felépítése ugyanazon az elven, szigetelt szendvics panelekből épül fel, jól szigetelve az összeillesztéseknél.

Cégünk vállalja hűtőkamrák , hűtököri csövezéseket, gépészet, vezérlés beszerelését. beüzemelését. Hűtőkamrák gépészeti kiépítését előzetes helyszíni felméréssel, egyedi  árajánlat készítéssel vállaljuk, rövid határidővel.

 

 

IPARI BERENDEZÉSEINKRE, RENDSZEREK KIÉPÍTÉSÉRE KÉRJE EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

 

Ipari berendezések, melyek telepítését, beüzemelését, karbantartását, szervizelését, javítását vállaljuk országosan:

GREE, CARRIER, YORK, TRAINE, DAIKIN, LG, SAMSUNG, CLIVET.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

Elérhetőség és üzenetküldés:

2220 Vecsés, Damjanich utca 51.
rabkakft@gmail.com
+36 70 627 6382
+36 70 391 9748

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház